24 Ağustos 2012 Cuma

Kasımpaşa: 2 Karabükspor: 1




Maçın ilk 15 dakikası Kasımpaşa tek paslarda başarılı oldu ve Karabükspor kalesinde etkili olmaya çalıştı.Hakan Özmert'in ilk dakikalardaki Tomiç'te kalan vuruşunun ardınan pek fazla pozisyon yaşanmadı.15. dakikadan itibaren Karabükpsor maçta dengeyi yakaladı ve karşı kalede etkili olmaya çalıştı.Orta alan mücadelesi şeklinde geçen dakikalarda Hakan Özmert'in daha önceden hatırladığımız gollerinden birini izledik ve yaklaşık 35 metreden müthiş bir gol attı.Hakan Özmert'in müthiş golüne övgü yaparken Tomiç'i de eleştirmemek olmaz.Kalitesine yakışmayacak bir gol yedi.Zaman zaman yaşadığı konsantrasyon kayıplarından biriydi.

Golün ardından geçtiğimiz haftayı anımsatırcasına 30. dakikada Shelton'ın yerine LuaLua oyuna girdi.Fakat bu kez roller farklıydı.Golü kalesinde gören Karabükspor beraberlik golü için Kasımpaşa kalesine yüklenmeye başladı.İlk yarının son dakikasında defansında hatasından yararlanan Florin Cernat beraberlik golünü atarak soyunma odasına moralli gidilmesini sağladı.

İkinci yarı başlarken Karabükspor'u daha ilerde oyunu kurduğunu,pozisyon kovaladığını izledik fakat etkili atak sayısı oldukça azdı.Kasımpaşa ise fizik olarak oyundan düştü.Şahsen Karabükspor'un galibiyet alabileceği bir maç olarak düşünüyordum.Özellikle ikinci yarıda Kasımpaşa pek etkili bir oyun segileyememişti.Maçın sonlarına doğru LuaLua ile yakalanan mutlak gol pozisyınu çok kötü şekilde kullanıldı ve dönen top Karabükspor kalesine gol olarak geldi.

Maçın geneline baktığımızda kötü bir maç izlediğimizi söyleyebilirim.Maçın en etkili ismi maç önceside belirttiğim gibi Djalma'ydı.Ayağına topu aldığı zaman adam eksiltebilen paslarıyla tehlikeli olabilecek bir oyuncu.İlk yarı izlediğimiz performasnıyla da Hakan Özmert'î söyleyebiliriz.

Karabükspor'da ise maç öncesi pek te güvenemediğim Anıl Karaer bence maçın en iyi oyuncularından biriydi.Uzun süre sonra görev almamasına ve asıl mevkii olmamasına rağmen çok iyi bir maç çıkardı.Maçın hayalkırıklığı ise herkesin hemfikir olduğu gibi maçın kırılma anında mutlak golü kaçıran ve mağlubiyette en önemli etkenlerden birisi olan LuaLua'ydı.

Yönetimin tereddüt içerisinde kaldığı forvet transferi konusunda bir atılımı olup olmayacağını,bu mağlubiyetin ardından görme şansımız olabilir.Koskoca bir sezonu Mehmet Yıldız'ın sırtına binerek geçirmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum...

Karabükspor'da iş işten geçmeden vidaların sıkılması gerekiyor.Kadro olarak fena bir kadroya sahip değil.Oyuncuların bir an önce kadroya adapte edilip faydalanılması gerekiyor.Gerçek 11'i bulup istikrarın yakalanması gerekiyor.Yoksa vakit çok geç olabilir......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder