1 Eylül 2012 Cumartesi

Karabükspor :0 Beşiktaş :3


Maç hakkında konuşacak fazla bir şey yok aslında.Fernandes'in önderliğinde orta saha hakimiyetini maçın başından itibaren eline geçiren Beşiktaş, 5. dakikada gelen golle öne geçince tahmin ettiğinden çok daha kolay bir maç çıkardı.
Skibbe'nin sahaya sürdüğü kadro Beşiktaş'ın ileride baskı yaptığı anlarda Shelton ve LuaLua ile hızlı ataklarla rakibi geride eksik yakalamak üzerine kuruluydu..Aslında Shelton'ın boş kaleye kaçırdığı pozisyon gol olsa maç çok farklı bir yöne gidebilirdi.Ardından Uğur Boral'ın kişisel başarısı sonucu gelen gol ve Fernandes'in golü maçın henüz 35. dakikada bitmesini sağladı.

Maçın başında Karabükspor'un sahaya sürdüğü 11 oldukça ofansif bir kadroydu.Orta sahada yine değişik bir ikliyle başladı Skibbe.Bu sefer görev verdiği ikili Selim ve Kağan'dı.Bu ikili defansif olarak oldukça zayıf bir görüntü çizdi.Orta sahayı çok çabuk geçen Beşiktaş kale önüne geliyordu.
İkinci yarı başlarken gelen değişiklikler sonucu değiştirmek için yeterli olmadı ve çok uzun müddet sonra takım kendi sahasında  mağlubiyetle tanıştı.
Skibbe'nin acilen takımın sorunları üzerinde yoğunlaşması gerekiyor.Kaleyi bulan şut sayılarında Karabükspor'un ligde en sonlarda yer aldığını düşünüyorum.Bunun sebeplerini iyi araştırması ve çözüm getirmesi gerekiyor.Hala kadro kurulurken tereddütler var.Tercih edilen isimlerde kararsızlık var.Eminim önümüzdeki hafta da bir çok değişiklik yapılacak.Sıradaki maç Bursa deplasmanı ve yine zor bir maç bizi bekliyor.Takımın kendine güveninin gelmesi gerekiyor.Umarım bir an evvel toparlanılır ve takım galibiyetle tanışır.Bunu her hafta tekrarlamak istemiyorum ama zaman çabuk geçiyor ve yarın çok geç olabilir...

1 yorum:

  1. saha zemininin beşiktaş için dezavantaj olacağını düşünmüştüm maçın başında ama zeminide toparlamışlar gibi geçen trabzon maçındaki zemin neydi öle ya

    YanıtlaSil