12 Aralık 2012 Çarşamba

Buraya Kadar


Hafta başından beri Karabükspor' un hem teknik ekip, hem yönetim kanadinda kupa hakkında iddialı açıklamalar yapmadığını , gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz tarzı ucu açık ifadeler kullandıklarını gördük. Bizimde bu ifadeler ışığında fazla bir beklentimiz yoktu.

Aslinda sahaya çikan kadro tahminimizden daha fazla as oyuncu barındırıyordu.. Rakibin süper lig ekiplerinden biri olması da bu kadro seçiminde etkili olmuştu. Henüz 3. dakikada gelen gol, mental olarakta bu maça hazırlanmamış bir takım için doğal olarak çok çabuk bir şekilde kırılganlık gösterdi. Ardından gelen peşi sıra goller de beklediğimiz gibi oldu.

Gaziantep BB. maçınnın ardından yaptığımız değerlendirmede kenara baktığımız zaman güven duyulacak isimlere sahip olmadığımızı belirtmiştik. Bugün de bu düşüncemizde ne kadar haklı olduğumuzu görmüş olduk.
Sahaya çıkan kadro hakkında eleştiri yapılabilir fakat bunu uzun uzadiya tartışmak yarar getirmez. Zira önceki turlarda da aynı isimler görev almış bizi şaşırtacak performans sergilememişlerdi. Bu isimleri teker teker bahsetmenin gereği yok. Bizim televizyon karşısında izleyip tespit ettiklerimizi eminim Mesut Bakkal' da kenardan çok daha yakından tespit etmiştir.

Böyle bir mağlubiyet tabii ki moral bozan, hiç kimsenin beklemediği bir sonuç oluyor. Ama bu sonuçtan bile kendi adımıza dersler çıkarabiliyorsak ne mutlu bize. Devre arasına 2 maç kaldı.  Bu maçlardan alabildiğimiz kadar puan alıp, devre arasında gerekli olan operasyonun da yapılacağına inanıyorum.

Bu takımın neler yapabileceğine hepimiz şahit olduk. Toparlanıp yine iyi neticeler alacağına  inanıyorum. Ama bu kadar derin gel gitler yaşamasıda sorgulanması gerekiyor.
Hafta sonun çok kritik bir Sivasspor maçı bizleri bekliyor. Bu maçın Sivas maçına yansıması olmayacağını düşünüyor ve inanıyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder